Badeværelse og sanitetsteknik

Funktionsdygtige løsninger i badeværelsesmiljøet

Er du på udkig efter nye VVS-løsninger på badeværelset? Eller har du projekter indenfor sanitetsteknik, der ikke fungerer optimalt? Har du længe ville skifte det gamle badeværelse ud med noget nyt? Skal vasken skiftes ud og toilettet repareres? Vil du hellere opgradere det indbyggede badekar til et spabad? VVS Nørrebro står klar til at hjælpe dig med at optimere disse funktioner, så hverdagen kan opleves med et højt komfortniveau. Vores fagmænd- og kvinder har i den grad kompetencerne, egenskaberne og faciliteterne til at rådgive, vejlede, guide og navigere kunden indenfor de bedste badeværelsesløsninger. Det gælder både hvilket badeværelsestilbehør man skal vælge og hvordan det skal installeres og monteres. Ydermere tager vi især hensyn til, at badeværelset ikke kun skal være funktionelt, men ligeledes skabe et skarpt æstetisk udtryk.

Vi udbyder materialer, der har de bedste ry såsom ifö, Gustavsberg og Hansgrohe. Det kan være svært at vælge, men vores fagfolk vil gøre processen nemmere og resultatet flottere med deres fokus på funktionsdygtige løsninger. Vi bruger mange timer i badeværelset alt afhængig af hvordan familiekonstellationerne er ude i boligerne. Bor du alene, er du et par, en lille eller stor børnefamilie? Vi kan sammen finde den mest optimale løsning for dig som kunde, som vi ydermere kan tilpasse økonomien.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs nørrebro - badeværelse væghængt toilet

Optimering og renovering af badeværelset

Med tiden er der kommet flere muligheder, når det kommer til badeværelset. Med udviklingen inden for sanitetsteknik er der skabt plads til at designe badeværelse uden at man behøver at gå på kompromis med badeværelses primære funktioner. Det vil sige, at der til væggene er mange muligheder såsom fliser, klinker, natursten og meget mere.

Badeværelsesinventaret er afgørende for, hvordan vi oplever akustikken og komforten i rummet. Drømmer du om fritstående badekar eller indsatsbadekar? Væghængt eller fritstående toilet? Foretrækker du at rummet skal kunne rumme mange eller få? Skal det være nemt at gøre rent? Løsningerne og mulighederne er mange, som vores fagmænd- og kvinder vil hjælpe dig med at sortere i.

Montering og installering af sanitetsteknik

Når vi hjælper med at finde de produkter og materialer, som I ønsker til netop jeres projekter, så sørger vi naturligvis for at de efterfølgende bliver optimalt monteret og installeret. Det er vigtigt for os at understrege, at produkterne skal behandles med respekt og omhu, så de forbliver holdbare og funktionsdygtige. Vores fagmænd- og kvinder er erfarende og ved hvordan de respektive produkter skal behandles.

VVS Nørrebro har i forvejen stor fokus på at tage kunden i hånden fra start til slut, hvorfor det også er vigtigt for os at afløbene, toilettet eller badekaret bliver tilsluttet på den mest optimale måde, så der ikke kommer problemer på den anden side.

vvs nørrebro - badeværelse afløb
vvs nørrebro - badeværelse klinker belægning

Valg af materialer

Det kan være svært at finde ud af, hvilke valg man skal tage, når det kommer til badeværelset. Rummet er et af de primære både for private-, erhvervs- og offentlige kunders ejendomme, hvorfor det også kan have betydning for hvilke materialer man bruger. Især når det kommer til vedligeholdelse af rummet.

Vi kan hjælpe med at vælge de materialer, der passer til dig og din bolig. Vi ved, at det for mange både er et spørgsmål om stemning og stil, men ligeledes funktionalitet og holdbarhed. Kontakt os for yderligere spørgsmål omkring dine ønsker og behov. Vi giver oveni gerne et uforpligtende tilbud.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud