Blikkenslager- og blikarbejde

Blikkenslager arbejde af høj kvalitet

VVS Nørrebro kan introducere kunderne til fagmænd- og kvinder, der er top professionelle. Vi leverer, tilbyder og udarbejder blikarbejde, der kan leve i alt slags vind og vejr. Teamet af fagfolk har styr på hvilke materialer, der passer til den individuelle kundes behov, ønske og drømme. Alt dette forener vi samtidig med den tilsvarende økonomi. Det kan de grundet deres høje niveau af erfaring og robusthed inden for blikkenslagerfaget.

De ved, at det ikke kun er det funktionelle, der skal være af høj kvalitet, men ligeledes skal det æstetiske udtryk spille sin egen rolle. Det æstetiske og ydre look er det første, som vi mennesker skal se på når det f.eks. gælder boligens facade, hvorfor det også er vigtigt, at det matcher kundens ønsker. Her sørger vi naturligvis for at det indre og det ydre bliver udført med udgangspunkt i at kvalitetssikre og effektivisere din hverdag.

Har du en konkret forespørgsel eller spørgsmål vedrørende opsætning af tagrender, facadeinddækning eller beklædning, optimering af tagets funktioner, nye nedløbsrør eller renovering af et gammelt badeværelse? Så hører vores fagfolk gerne fra dig via telefon eller mail. Vi kan sammen komme frem til den VVS-løsning eller de muligheder, der passer bedst til dit behov.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs nørrebro - blikarbejde taginddækning

Effektiv beklædning og inddækning

Facadebeklædningen er essentiel af primære årsag, at den beskytter os mod alt slags vind og vejr. Den skal både være flot og funktionel, da det er det første, som vi ser, og det vigtigste i kampen mod det danske uforudsigelige vejrskema.

Vores fagmænd- og kvinder kan hjælpe dig på rette vej, da de kan navigere i forskellige materialer og løsninger, som skal tilpasses med det enkelte behov i forhold til boligen. Der findes materialer såsom fliser, træ-, zink- eller stålplader og mange flere, der hver især har forskellige krav til vedligeholdelse. Hvis man får hjælp fra kyndige og erfarende folk, så kommer man bedst i mål og får det bedste resultat.

Hold tag og facade vind- og vandtæt

Vores blikkenslagere og VVS’ere leverer vind- og vandtætte løsninger. Vi tilser og optimerer regnvandsafledningen og tilbyde dig effektive løsninger dertil. Nedløbsrør har en essentiel funktion, når den retmæssigt leder regnvand væk fra bygningens konstruktion. På den måde undgår man fugtopsamling og -skade. Den understøtter, hvor vigtigt det er, at kundens bolig har de bedste betingelser for at bibeholde den mest optimale stand.

Ligesom med de mange andre ting indenfor blikkenslagerfaget, så er det med tiden blevet ligeså vigtigt at koncentrere sig om det æstetiske udtryk, som det funktionelle, når det gælder nedløbsrør. Vores fagmænd- og kvinder lover, at få boligen og rørene til at gå op i en højere enhed. Kontakt os for en samtale via telefon, så vi kan finde den bedste løsning for dig.

vvs nørrebro - blikarbejde inddækning kvist
vvs nørrebro - blikarbejde tagrende

Afledning af regnvand, skot- og tagrender

Tagrendernes funktion er ydermere vigtig for husets stand. Hvis vi ikke have tagrender, så ville det overskydende vand fra tagrenderne løbe ned over tagkanten og beskadige husets vægge – og måske endda fundament. Tagrenderne og nedløbsrørene taler sammen i den forstand, at de skaber en vej for vandet, så det kommer sikkert væk. Vores fagmænd- og kvinder kan navigere og rådgive i forhold til hvilke valg der passer til dine behov.

Dette er naturligvis med øje for de design valg, der allerede er truffet i husets facadebeklædning. Vi kan sammen få det hele til at udstråle professionalitet og sammenhørighed mellem alle materialerne.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud