Ventilation

Optimering af ventilationssystemer

VVS Nørrebro ved, at ventilationssystemer der fungerer optimalt kan have betydning for deres kunders trivsel og sundhed. Med et ringe indeklima er der større risiko for skimmelsvamp og andre uønskede mikroorganismer. Alt sammen har det kæmpe betydning for, hvordan vores velbefindende har det, men ligeledes selve vedligeholdelse af boligen. Det er ventilationssystemerne, der hjælper til at udskifte den beskidte med den rene luft.

For professionel levering og installering skal du i kontakt med vores fagmænd- og kvinder, der kan hjælpe dig på rette vej. De ved, at et sundt indeklima kan have altafgørende betydning for komfortniveauet i boligen, hvilket også gør, at vi udfører arbejdet med fokus på effektivitet, funktionalitet og kvalitet. Vi ved også, at vælger man en god ventilationsløsning, så kan man spare på den samlede økonomi. Har du nogle spørgsmål til vores team, så kan du med glæde henvende dig direkte ved at sende en mail eller ringe på vores telefon. Her kan vi tage en snak om de behov, som du og din bolig har, hvorefter vi vil give et uforpligtende tilbud. Vi kan sammen finde frem til hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Vi glæder os til at hjælpe dig på rette vej.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs nørrebro - ventilation sundt indeklima

Godt indeklima er ensbetydende med komfort

Det giver sig selv, at når et dårligt klima skaber større risiko for skimmelsvamp, husstøvmider eller andre uønskede mikroorganismer, så vil niveauet af komfort være tilsvarende. Bestræber man sig derimod på at tage de rigtige valg indenfor ventilationssystemer, så kan man med et godt indeklima skabe et højt komfortniveau. Dette betyder også, at vi vil kunne mærke det på vores eget helbred, hvis man lever med enten sundt eller usundt indeklima. Vores fagmænd- og kvinder kan vejlede i forhold til hvad din bolig har brug og behov for, så det fungerer på bedst mulig vis og skaber gode rammer indendørs.

Små såvel som store projekter

Det er vigtigt at huske på, at vi både i vores private bolig og på vores arbejdsplads har behov for at klimaet er optimalt. Det er her, at vi tilbringer mange timer indendørs, hvorfor vi hos VVS Nørrebro ikke lader os kue af små såvel som store projekter. Vi står klar til at hjælpe private-, erhvervs- og offentlige kunder med at komme i mål med de ønsker, behov og drømme der skulle være i relation til valget af ventilationssystemerne. Vi garanterer, at vores fagmænd- og kvinder kan kigge på projektet med erfarne og kompetente øjne, så dit projekt har de bedste forudsætninger for at lykkedes succesfuldt.

vvs nørrebro - ventilation kanal
vvs nørrebro - ventilation gulvrist

Miljøbevidste ventilationssystemer

Når vi tilbyder miljøbevidste ventilationssystemer, så omhandler det, at man bruger det, der allerede eksisterer i huset. Det betyder, at man f.eks. ved varmegenvinding benytter sig af den varme, der er i huset. Det resulterer i, at den eksisterende luft i huset bliver byttet ud med ny og frisk luft – ved at den gamle luft varmer det nye op. Det bliver derfor et genbrug af varme. Vi tilbyder dette til konkurrencedygtige priser, samt efterlader kunden med bedre rum i egen økonomi. Det gavner derfor ikke kun miljøet, men også dig selv. Har du spørgsmål kan du med rette kontakte os via mail eller telefon.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud