Opvarmning

Opvarmning af ejendommen

VVS Nørrebro følger med i varmekildernes, og den tilsvarende teknologi, konstante udvikling. Vores fagmænd- og kvinder bestræber sig på at tilbyde og levere varmesystemer, der kan optimere hverdagens komfort i boligen. Ydermere er det med fokus på at rådgive i, hvordan specifikke varmekilder kan skabe luft i økonomien. Hvis varmekilden som man bruger i ens bolig ikke fungerer optimalt og effektivt, så kan det koste dyrt på bundlinjen.

Vi garanterer, at vi kan hjælpe dig med at vælge og vedligeholde de varmesystemer, som du har brug eller behov for. Det gælder både store og små projektet, hvorfor vi gerne hører fra både private-, erhvervs- og offentlige kunder. Vi bringer nye varmekilder ud, men kommer også gerne forbi for at tjekke om vi blot skal optimere det, som du allerede benytter dig af. Vi får både det praktiske og det økonomiske aspekt til at gå op i en højere enhed, så du kan mærke en positiv forskel hele vejen igennem.

Det er vigtigt både at prioritere et sundt indeklima i privaten såvel som det er på erhvervet. Det er her, at vi mennesker bruger flest timer. Har du en konkret forespørgsel, så kan du komme i kontakt med vores yderst kompetent fagmænd- og kvinder via mail eller telefon.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs nørrebro - gasfyr rør

Installering og montering af varmekilder

Når det gælder varmekilder, så er der retningslinjer og regler, som skal overholdes. Derfor anbefaler vi, at du lader vores team af fagfolk tage teten på montering og installering af de varmekilder, som du vælger, når du handler hos os. Da der findes mange forskellige varmekilder såsom gas- og pillefyr, gulvvarmesystemer, radiatore, vandvarmere og meget mere, så afslører det også de mange forskellige monteringsmetoder.

VVS Nørrebro har erfaring indenfor dette, hvorfor vi foretrækker at være dem, der opsætter og tilslutter enhederne. Det gør også, at vi ved, at det bliver udført med respekt for fagets stil. Vi ligger ydermere stor vægt på at tage kunden med igennem processen, så vi er sikker på at de er up-to-date med justeringerne.

Miljøbevidste varmekilder

Vidste du, at du kunne vælge varmekilder, der også tager hensyn til miljøet? Her er der også forskellige muligheder, men skal du f.eks. i gang med at renovere eller står du overfor en nybyggeri-process, så kan man med fordel tænke disse miljøbevidste varmekilder ind fra start af. Det kan være solvarme, hvor du helt fra første skitse sørger for at integrere solfangeren i konstruktionen, som vores fagmænd- og kvinder hjælper med. Dette med fokus på at vi er med fra start, når der tegnes, til slut, når det hele fungerer optimalt. Det samme gælder jordvarme, der ydermere har fordele i at være billig og indeholder lav vedligeholdelse.

vvs nørrebro - varmepumpe installation
vvs nørrebro - varme radiator termostat

Radiatorer og radiatorskjulere

Har du brug for radiatorer, men er bange for de ødelægger det æstetiske udtryk i huset? Så kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige radiatorskjulere, så du kan få det bedste ud af den valgte varmekilde. Vi sørger for, at det fungerer optimalt. Ydermere kan vi sørge for at eftersyne de gamle, så de kan blive effektiviseret, hvis det er nødvendigt.

Har du svært ved at vælge om radiatorerne skal være stående på gulvet eller væghængt? Og er det i stuen eller på badeværelset de skal være? Vi vejleder og guider dig, så du får det bedste ud af dem. Det har altså stor betydning for din økonomi, hvordan dine radiatorer er placeret i hjemmet.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud